Photosonix NP100 Brainmachine met LED bril

Specificaties Lumina van Photosonix

Photosonix Lumina Functies

De Lumina heeft 50 Ingebouwde sessies, waarvan 36 de populaire LightWeave-sessies – Inclusief de 50 sessies van de Luma10, de 5 Improv-sessies en de 10 zeer populaire DayDreamTM-sessies.

Sessieduur – Een sessie kan worden uitgevoerd op 1/2 tot 2 (in stappen van 1 minuut) keer de geplande tijd. Het display kan tot 2 uur looptijd weergeven.
Sessie looptijd aanpassingsmogelijkheid - Druk op TERUG tijdens het aftellen naar Session Play. Sessietijd wordt weergegeven, gebruik UP en DOWN om aan te passen. Druk op BACK of PLAY wanneer de gewenste tijd wordt weergegeven. Lekker makkelijk.
Weergave resterende sessietijd – Druk tijdens een sessie op TERUG om de resterende tijd te zien. Zo simpel is het :-) Extra TERUG-acties doorlopen ook de linker- en rechterfrequentie, voordat ze terugkeren naar de sessienaam.
Sessiepauzefunctie – Druk tijdens een sessie op PLAY om deze te pauzeren. Druk nogmaals op PLAY om een gepauzeerde sessie voort te zetten.
Informatief LCD-display met 16 tekens – geeft meer informatie dan Photosonix op eerdere machines hebben aangeboden.
Het display wordt gebruikt om al deze functies weer te geven. Erg duidelijk.

LightWeave TM Sessions Algemene informatie

Licht-/geluidssystemen hebben van oudsher de mogelijkheid om de fase van licht- en geluidsstimulatie in stappen van 180 graden te verschuiven – in en uit fase. Met LightWeave-technologie (voor het eerst geïntroduceerd in de Luma 10) waren fasestappen van elk veelvoud van 30 graden toegestaan. Dit zorgde voor een aantal fascinerende visuele effecten. Verreweg de beste sinusgolf gemoduleerde lichten.

In de Lumina is de LightWeave-functie ook uitgebreid naar geluid, en bovendien kunnen vertragingen van enkele milliseconden worden gespecificeerd. Het is nu mogelijk om de juiste fasering van licht en geluid te bepalen om rekening te houden met de verschillende neurale vertragingen van de stimulatie, en om de beste timing voor optimale stimulatie te vinden.

Improv of improvisatiesessies in Lumina brainer

De improvisatiesessies presenteren een mix van stimulatiefrequenties die zo gerangschikt zijn dat ze elke keer dat ze worden gespeeld anders zijn. Gebaseerd op het "Brain Brightener"-concept van wijlen Dr. Tom Budzynski, geven ze de hersenen een altijd onverwachte stimulatie voor verfrissende en verkwikkende mentale oefeningen. Beschikbaar In 5 verschillende frequentiebereiken.

Precisie en bereik

Stimulatiefrequenties en toonhoogtes zijn beschikbaar in stappen van 0,01 hertz (en nauwkeurig tot zelfs beter). De stimulatiefrequentie kan oplopen tot 100 Hz (we kennen enkele onderzoekers die werken op 70 Hz, we wilden nog vele jaren aan de behoeften voldoen). De toonhoogte beslaat 6 octaven, 12 noten/octaaf van de Just-toonladder met A = 432 hertz, en een sessie kan bovendien maximaal 6 speciale toonhoogtes bevatten, gespecificeerd tot 0,01 hertz in het bereik van 16 Hz tot 1000 Hz. De timing van individuele lichtpulsen wordt geregeld tot 8 microseconden en geluid tot 128 microseconden.

Is deze nauwkeurigheid nodig, vraagt u zich af?
In termen van ondersteunend onderzoek naar het gebruik van een exact bereik van frequenties die kunnen worden gebruikt in toekomstige stimulatiesessies die voordeliger voor u zijn, ja! Heel belangrijk eigenlijk. Het kan geen kwaad om het te hebben, en het verbetert de arrangementen voor het ontwerpen van sessies. En het is zeker beter dan knipperende lampjes alleen bij muziek, zoals sommige apparaten doen.
Zie hiervoor de RainbowSoundTM-functies hieronder voor meer informatie.

Het geluidssysteem genereert echt 16-bits geluid (cd-kwaliteit).

Lumina met meer sessieparameters dan elk ander

Onafhankelijke licht- en geluidsbalansregelaars links/rechts – een set voor de persoon met zintuiglijke onevenwichtigheden, een andere set voor de sessieontwerper voor speciale effecten.

Stimulatiefaseregeling – licht-/geluidsmachines bieden al lang in- en uitfase-opties op de vier sensorische kanalen – links en rechts voor zowel geluid als licht. Met de Luma10 breidde Photosonix dit uit om lichtfasen met intervallen van 30 graden mogelijk te maken, voor de speciale effecten van LightWeave. In de Lumina is deze flexibiliteit ook toegevoegd aan het geluid, en voor het eerst is de relatieve timing van licht- en geluidsstimulatie regelbaar in stappen van milliseconden. We hopen dat een ambitieuze promovendus deze functie zal gebruiken om de optimale licht/geluid-timing voor entrainment te bepalen, aangezien de neurale vertragingen bij licht- en geluidsstimulatie zeker anders zullen zijn.

Ramping omvat nu balans en fase – licht-/geluidssystemen hebben het altijd mogelijk gemaakt om de frequentie, het volume en de intensiteit van de stimulatie te verhogen of geleidelijk te veranderen in de loop van een sessiesegment. Photosonix heeft pitch ramping ook altijd toegestaan, en in de Lumina wordt dit uitgebreid met balans en fase.

Lumina met zes verschillende Tonen of Beats

Tonen - Er zijn 6 geluidstonen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de twee frequenties F1 en F2 en toonhoogtes P1 en P2.
Gepulseerde toon – Ook bekend als isochrone pulsen. Toonhoogte P1 wordt gepulseerd met frequentie F1 naar het linkeroor, F2, P2 naar het rechteroor. De geselecteerde toonhoogte wordt gepulst op de geselecteerde frequentie. De gepulseerde tonen zorgen voor een pieptoon met de geselecteerde frequentie F1 terwijl de lampjes knipperen met de snelheid F1.
Gepulste branding – Een surfgeluid wordt gepulseerd met frequentie F1.
Binaurale beats – Binaurale beats sturen verschillende toonhoogtes naar twee oren (toonhoogte P1 naar het linkeroor, toonhoogte P1 plus frequentie F1 naar het rechteroor) en het mechanisme voor detectie van de richting van de geluidsbron in uw gehoorsysteem pikt de verschilfrequentie F1 op, terwijl de lichten knipperen met de F1-snelheid.
Binaurale beats met surf - een rustgevend surfgeluid op de achtergrond voor binaurale beats. Probeer het, ontspan met zomerherinneringen.
Dubbele binaurale beats – is een toonselectie waarbij twee binaurale beatgeneratoren tegelijkertijd werken. Elk oor ontvangt twee tonen, dus je hoort akkoorden of een beat-interactie in elk oor, plus de vier verschillende binaurale beat-offsets (elk van de twee linkeroortonen tegen elk van de rechteroortonen). Dit lijkt misschien ingewikkeld en verwarrend, maar het klinkt geweldig - dubbele binaurale beats met pitch-ramping zijn een leuk medium om in te componeren en naar te luisteren.
Dubbele mono-beats - treden op wanneer twee dicht bij elkaar gelegen toonhoogtes in hetzelfde oor worden gemengd, beats worden gehoord bij het verschil in toonhoogte. De dual mono beat-toon, nieuw en uniek voor de Nova Pro 100, stuurt P1 en P1+F1 naar het linkeroor, waardoor mono-beats worden gecreëerd bij F1, en P2 en P2+F2 naar het rechteroor, waardoor mono-beats worden gecreëerd bij F2. Bovendien knipperen de lampjes in het linkeroog met de snelheid F1 en de lampjes in het rechteroog met de snelheid F2, voor een echte ervaring met dubbele stimulatiefrequentie.
Zie Functies, uniek voor PHOTOSONIX-apparaten in de Lumina-handleiding Pagina 7

Toonhoogte - Het toonhoogtebereik van Lumina is 16 Hz tot 960 Hz, met behulp van de Just-schaal met A = 432 Hz, 6 octaven van de juiste schaal, 12 noten / octaaf om de beatfrequentie te verbeteren. Ook wordt de pitch 2 ten opzichte van pitch 1-modus uitgebreid om P1 minus 1 tot 15 hertz te dekken, evenals de P1 plus 1 tot 15 hertz die op de Lumina wordt geleverd. De lage frequenties hebben een zeer krachtig effect met de standaard meegeleverde koptelefoon, voor nog sterkere effecten raden we het gebruik van duurdere koptelefoons aan.

We ship all over Europe

Gezondheidswebshop

Brainmachines

+brainactivator
+brain machines
+mind machines
+photosonix
+altered states
+audio visual stimulation
+brainaktivator
+powernap
+brainwaves
+audiostrobe
+hemistim
+relaxation

Mindmachines

+nova pro NP 100
+innerpulse
+antistress
+inslaapsessie
+relaxatie
+meditatie
+leerprogramma
+visualisatie
+energetiserend
+pijnappelklier
+LED bril
+lichtbril

Brainactivator

Audio Visuele Stimulatie en Brainwaves

Instant Nirwana --- Kosmisch Bewustzijn --- Super Samadhi --- Pure Bliss --- Kundalini Fire --- Autopilot Zen --- Mindfulness --- Karma Opgelost --- Aktivatie van je derde oog --- Toenemende Helderhorendheid --- Hemelse Lichten --- Volle Aflaat --- Magnetische Stimulatie Pijnappelklier Exclusieve Invoer Photosonix Brainmachines of Mindmachines : Brainfit bvba , Notelaarweg 9 , 3140 Keerbergen , BelgiŽ --- Gsm 0476/520.612 --- Snelle levering Belgie Nederland en over heel Europa